Műfüves pályát avattak Baracson

2012. július. 23., 13:15   |    

Műfüves pályát avattak Baracson

A 3600 lakosú Fejér megyei település az MLSZ pályaépítési programjának köszönhetően gazdagodott korszerű műfüves játéktérrel.

A Magyar Labdarúgó Szövetség pályaépítési programja újabb kézzelfogható eredményt hozott, a Fejér megyei Baracson is átadtak egy több települést kiszolgáló, minden igényt kielégítő műfüves pályát. Az ünnepségen az MLSZ részéről Dunai Antal elnöki tanácsadó mondott köszöntőt, és beszédében kiemelte: az MLSZ-nek eltökélt szándéka, hogy több száz pályát építsen a következő években, mert nagyon fontos, hogy a fiataloknak és a felnőtteknek akár a legkisebb településeken is lehetőségük legyen a sportolásra. A szövetség tanácsadója hozzátette, az egészséges életmódhoz szükség van a sportolásra, de emellett abban is bízik, hogy a pályaépítési program nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy új Puskások, Albertek, Messik és Cristiano Ronaldók nevelkedjenek Magyarországon. 

Schneider Béla, az MLSZ Fejér megyei igazgatója hozzátette, az átadás iránti nagy érdeklődés is mutatja, hogy fontos és jó kezdeményezés volt a pályaépítés a községben. Az új létesítmény a környező településeknek is segít a sportolásban, ebben a térségben ugyanis ez az első ilyen jellegű pálya, a megye ezen részén eddig nem volt ehhez mérhető játéktér. 

Várai Róbert polgármester úgy fogalmazott: a pálya felavatása azért is   tekinthető  mérföldkőnek a község életében, mert nagyban hozzájárul a település fejlődéséhez.

A pályavató végén a helyi önkormányzat a Fejér megyei közgyűlés válogatottjával, a kistérségi polgármesterek csapatával és a környék médiaegyüttesével vívott emlékezetes meccseket.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS