Műfüves pályát avattak Dunapatajon

2014. október. 03., 19:51   |    

Műfüves pályát avattak Dunapatajon

A Bács-Kiskun megyei településen pénteken adták át az MLSZ pályaépítési programja keretében épült műfüves pályát.

Az átadón a Magyar Labdarúgó Szövetség részéről részt vett Sipos Jenő szóvivő, aki beszédében elmondta: bízik benne, hogy a település fiataljai és idősebb lakói, fiúk, lányok, férfiak és nők is sok örömüket lelik a pályában, amely reményei szerint egy igazi közösségi térként funkcionál majd a jövőben. Sipos Jenő hozzátette, a Magyar Labdarúgó Szövetség a következő években sok hasonló pályát ad át az ország minden táján, mert a cél továbbra is az, hogy minél többen lehetőséget kapjanak arra, hogy tökéletes körülmények között sportolhassanak és alkosság a hazai labdarúgás hátországát.

Az MLSZ 70 százalékos támogatásával elkészült dunapataji pálya mobillelátó és villanyvilágítást is kapott, így nagyobb eseményeknek is színhelye lehet a sporttelep, és akár reggeltől késő estig is focizhatnak itt a településen élők.

Dusnoki Csaba polgármester beszédében elmondta: bízik benne, hogy a pálya fellendíti Dunapataj sportéletét, a fiatalok kedvet kapnak a futballhoz, és később nagy számban kerülnek át a helyi felnőttcsapathoz.

A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS