Műfüves pályát avattak Vértesszőlősön

2014. május. 03., 22:02   |    

Műfüves pályát avattak Vértesszőlősön

Az MLSZ 70%-os támogatásával épült meg az a 20x40 méteres műfüves labdarúgópálya, amelyet a Komárom-Esztergom megyei Vértesszőlősön adtak át szombaton.

Az avatást mazsorett bemutató előzte meg, majd a helyi egyesület U14-es csapata játszott mérkőzést az újonnan átadott pályán. A megnyitón jelen volt Kishonti Ervin szakosztályvezető, Dr. Nagy Sándor polgármester, Dunai Antal olimpiai bajnok labdarúgó és Khéner László MLSZ megyei igazgató.

Dunai Antal avató beszédében elmondta: az ő idejében még libalegelőn és az utcán futballoztak, nem voltak ilyen nagyszerű körülmények. A lényeg, hogy focizzanak a gyerekek, szeressék meg a sportágat, és az sem baj, ha kinő közülük egy Dzsudzsák Balázs, Cristiano Ronaldo vagy egy Lionel Messi.

Khéner László az MLSZ megyei igazgatója elmondta: ez a pálya is bizonyíték arra, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség egyre jobb körülményeket biztosít a kluboknak, de a szakmai munka minőségének javításához elengedhetetlen az egyesületek közreműködése. Komárom megyében eddig 13 projekt valósult meg, és további műfüves pályák épülnek meg a közeljövőben - tette hozzá az igazgató.

$galeria_cim


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS