Műfüves pályát avattak Zalaapátiban

2013. július. 23., 11:12   |    

Műfüves pályát avattak Zalaapátiban

Pályázati támogatással adtak át műfüves futballpályát Zalaapátiban. A létesítményt, amelyet összesen harmincmillió forintból alakítottak ki, rögtön próbára is tették egy focitornával.

A sportot szolgálja, és a közösség összetartó erejét növeli az a műfüves pálya, melyet Zalaapátiban adtak át. Ódor Richárd sportegyesületi elnök köszöntőjében úgy fogalmazott: álom vált valóra, amely tovább erősíti Zalaapáti sportéletét. Igyekeznek, hogy kihasználják a pályából adódó lehetőségeket, és szeretnék, ha azt minél többen használnák.

Vincze Tibor polgármester hangsúlyozta, hogy pályázati támogatással sikerült megépíteni a pályát, amely harmincmillió forintba került, és amelyhez az önkormányzat harmincszázaléknyi önerőt biztosított.

Józsi György, a Magyar Labdarúgó Szövetség Zala megyei igazgatója úgy fogalmazott: a cél, hogy minél többen futballozzanak az országban, ehhez pedig ilyen létesítmények kellenek, amelyek folyamatosan készülnek segítséggel. Zala megye kihasználta a műfüves pályákkal kapcsolatos pályázati lehetőségeket, így két nagy- és nyolc kisméretű létesítmény, valamint négy grundpálya készül vagy készült el.

Miután átvágták a szalagot és Bóka Tibor plébános megáldotta a pályát, rögtön fel is avatták azt egy focitornával.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS