OLLÉ-OMV pályaavatás Sopronban

2009. október. 22., 16:13   |    

OLLÉ-OMV pályaavatás Sopronban

Csütörtökön a soproni Lackner Kristóf Általános Iskolában avattak OLLÉ-OMV pályát, amely az Önkormányzati Minisztérium 2 millió forintos pályázati támogatásával épült meg. Az átadás egy különlegességgel is kiegészült: az ünnepséget követően megnyitották a pályaépítés során készült képekből készített kiállítást.

A mintegy 600 gyermeket számláló iskola nagyon sportos intézmény: itt tanult többek között Babos Gábor, huszonhétszeres válogatott kapus, és Csiszár Ákos egykori NB I-es labdarúgó is. Az intézmény tagja a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetségnek.

Az ünnepélyes átadást Forrás Béla iskolaigazgató nyitotta meg, majd Abdai Géza, Sopron alpolgármestere nyilatkozott dicsérő szavakkal az OLLÉ-OMV Programról és az MLSZ új kezdeményezéseiről, hangsúlyozva: nagyon lényeges szem előtt tartani a gyermekek egészségét, lehetőséget biztosítva nekik a folyamatos mozgásra, sportolásra.

A köszöntőket követően a diákok színvonalas gyermekműsort mutattak be, majd a város általános iskoláinak gyermekcsapatai avatták fel a pályát. A rendezvény zárásaként kiállítás megnyitóra került sor az iskola aulájában: 'Az OLLÉ grund pálya építésének nyomon követése' címmel a pályaépítés során készült fotókat láthatják még egy hónapon keresztül az érdeklődők.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS