Újságírók is véleményezhették az MLSZ programjait

2012. április. 05., 13:08   |    

Újságírók is véleményezhették az MLSZ programjait

A Magyar Labdarúgó Szövetség Jogi- és sajtóirodája csütörtökön kötetlen beszélgetésre invitálta a média képviselőit.

A csütörtöki sajtóreggelin mintegy tucatnyi újságíró vett részt, a beszélgetésen Roskó Zoltán operatív igazgató, valamint dr. Borbély Zoltán, a Jogi- és Sajtóiroda vezetője mutatták be a szövetség aktuális fejlesztési programjait, az eddig elért eredményeket, és a közeljövő feladatait. A magyar labdarúgásba eddig 12 milliárd forintos forrást bevonó TAO-pályázatok kapcsán Roskó Zoltán kiemelte: az MLSZ-nek a pályázatok elbírálása után is jócskán akad tennivalója, a hátrányos helyzetű térségek segítésétől az információnyújtáson keresztül egészen az esetleges visszaélések megakadályozásáig.

A szövetség operatív igazgatója bemutatta az országos pályaépítési programot is, amellyel kapcsolatban elhangzott: az MLSZ évi mintegy 250 új műfüves focipálya megépítését célozza meg, emellett évi 100 élőfüves sporttelepi amatőr pálya felújítása is szerepel a célok közt, s a tervek szerint 8 év alatt 2000 új műfüves focipályája épülhet az országban.

A sajtóösszejövetelen a média képviselői is elmondhatták véleményüket az MLSZ-programokról, a kötetlen beszélgetés során több konstruktív hozzászólás és ötlet is elhangzott, melyek nagyban segíthetik a szövetség későbbi munkáját.

A mai sajtótalálkozót a közeljövőben újabb hasonló eszmecserék követik, már csak azért is, mert a Jogi- és sajtóiroda további médiumokat is szeretne bevonni a párbeszédbe, valamint az MLSZ munkájának egyéb területeit illetően is igény jelentkezik a médiával való szorosabb kapcsolattartásra.


A hírkategória további hírei

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS