Műfüves pályaátadó ünnepségek pünkösd hétfőn

2016. május. 17., 16:42   |    

Műfüves pályaátadó ünnepségek pünkösd hétfőn

2016. május 16-án, pünkösd hétfőn, ünnepélyes keretek között átadták a Magyar Labdarúgó Szövetség Pályaépítési Programjában épült 20x40-es kis műfüves pályát Jászalsószentgyörgyön és Tiszaszőlősön.

A tiszaszőlősi pályaátadó ünnepségen Kerekes András polgármester, Varga Zsolt László az MLSZ Jász- Nagykun- Szolnok megyei igazgatója, és Molnár László, a Tiszaszőlősi KSK elnöke vett részt. Az ünnepi beszédek és a szalagátvágás után fiatal focisták lepték el a műfüvet, és egy küzdelmes kispályás tornával avatták fel Tiszaszőlős új pályáját. 

Jászalsószentgyörgy Szarvák Imre polgármester, Pócs János, a térség országgyűlési képviselője, Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője, Varga Zsolt László, az MLSZ Jász- Nagykun- Szolnok megyei igazgatója, Talált József Jász kapitánya, Kocka László a Jászalsószentgyörgy KSE elnöke vett részt. Az ünnepi beszédek után Soós Tamás atya megáldotta az új pályát, majd Szarvák Imre, Pócs János, Sipos Jenő és Varga Zsolt László átvágták a nemzeti szalagot, megnyitva a sportolni vágyók előtt az új pályát. 


A hírkategória további hírei

Átadás
Új műfüves pálya Csepelen

2017-03-30 16:33:00

Új műfüves pálya Csepelen

Átadás
Nagyméretű pályákat avattak Hatvanban
MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS