Nagyméretű pályákat avattak Hatvanban

2016. augusztus. 14., 16:39   |    

Nagyméretű pályákat avattak Hatvanban

Kétszáztizennyolc millió forintos beruházás eredményeként két új nagyméretű pályával gyarapodott pénteken az FC Hatvan Népkerti Sporttelepe.

Dr. Fenyvesi Máté, Dunai Antal, Jónyer István, Kű Lajos, Wichmann Tamás, Répás Béla és Jakab Gábor is tiszteletét tette a hatvani sporttelepen tartott hatvani pályaátadón, amelyen egy műfüves és egy élőfüves játékteret avattak fel. Az ünnepélyes átadón Ofella Zoltán, az FC Hatvan klubelnök mellett Marczinkó Zoltán István kiemelt vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár, Horváth Richárd hatvani polgármester, Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője és Jenei Károly, az MLSZ megyei igazgatója mondott beszédet. 

A nagyméretű műfüves pálya villanyvilágítással az MLSZ pályaépítési programjának köszönhetően épült meg, a nagyméretű füves pálya az FC Hatvan sportfejlesztési programján belül került kivitelezésre, köszönhetően a TAO-felajánlásoknak. Mindkét pályához a hatvani önkormányzat biztosította az önrészt. 

Az elmúlt öt évben több szakaszban megújult létesítményben már csupán a lelátó jelzi a nagyon is rég múltat, de a tervek már készen állnak, és hamarosan a drukkerek is jóval komfortosabban érezhetik magukat, ha a 150 milliós beruházás eredményeként új formát ölt a nézőtér. 

Azt, hogy mutatkozik igény a futballra, jelzi az a tény is, hogy mintegy ötszázan látogattak ki péntek délután a Népkertbe, hogy előbb a helyi öregfiúk és a Rácz László fémjelezte ukrán szeniorok meccsét lássák, majd pedig az NB III-as FC Hatvan felnőtt csapatának szurkoljanak az STC Salgótarján ellen. A 2x25 perces bemutatón hiába vonultatott fel jó nevű játékosokat a vendéglátó gárda, a vendégek háromszor több gólt rúgtak, mint házigazdáik. 

(forrás: heol.hu)


A hírkategória további hírei

Átadás
Új műfüves pálya Csepelen

2017-03-30 16:33:00

Új műfüves pálya Csepelen

MLSZ Webshop MLSZ Webshop MLSZ Webshop

FŐSZPONZORAINK

  • Adidas
  • OTP Bank
  • TMP
  • Mol GBS